Setari Cookie-uri

Soc la Hollywood: S-a casatorit cu propriul sau frate

Viata unei dive de doar 20 de ani.

Bobbi Kristina, fiica artistei americane Whitney Houston, s-a casatorit cu logodnicul ei, Nick Gordon, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Bobbi Kristina a facut acest anunt prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat, joi, pe Twitter. Fiica regretatei Whitney Houston a publicat si o fotografie a mainii sale, pusa peste aceea a iubitului ei, pentru a prezenta mai bine cele doua verighete.

Contul ei de Twitter este urmarit de peste 129.000 de followers.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Bobbi Kristina, in varsta de 20 de ani, a anuntat ca s-a logodit cu Nick Gordon, un prieten din copilarie, in octombrie 2012, in reality show-ul dedicat familiei sale, "The Houstons: On Our Own". Difuzat si produs de postul Lifetime, acest reality show, care nu a avut insa o viata lunga, a descris vietile de zi cu zi ale membrilor familiei Houston, dupa tragicul deces al cantaretei Whitney Houston, pe 11 februarie 2012.

Citește și:

Bobbi si Nick s-au despartit la scurt timp dupa aceea, dar apoi s-au impacat si si-au reinnoit logodna in iulie 2013.

Nick Gordon, in varsta de 24 de ani, a locuit cu Bobbi Kristina si Whitney Houston in casa artistei americane, iar cei doi tineri au fost foarte apropiati inca din copilarie, facandu-i pe multi sa afirme ca Bobbi si Nick aveau o relatie aproape "frateasca", desi nu erau inruditi.

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.