Setari Cookie-uri

Blestemul Andreei Marin: Secretul murdar al sotului sau

Andreea Marin, blestemata sa i se intample asta in toate casniciile.

Se pare ca religia musulmana ii permite barbatului sa isi insele sotia, dar nu-i da voie acestuia sa-si paraseasca familia. Astfel, Andreea Marin poate sta linistita pentru ca desi are religia ii permite lui Tuncay sa se vada si cu alte femei, acesta nu o va parasi niciodata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Dupa mariajul cu Stefan Banica junior despre care s-a zvonit ca s-ar fi sfarsit din cauza infidelitatii, se pare ca Andreea Marin nu scapa de acest "blestem". Religia musulmana ii permite actualului ei sot, Ozturk Tuncay sa se vada si cu alte femei in afara de sotia sa. Cu toate astea, Andreea poate sta linistita pentru ca desi se poate vedea cu altele, Tuncay nu-si va parasi niciodata familia.

"Barbatii turci, cand se implica intr-o relatie, se implica cu totul, in sensul ca isi iau toata responsabilitatea fata de femeie si copii. Barbatul turc duce si gunoiul, aduce si bani in casa, iar daca se ajunge la divort, o decizie pe care o ia femeia de regula, lasa totul sotiei, isi ia doar haina si iese din casa. Barbatul turc are grija sa-i satisfaca toate poftele sotiei, toate dorintele. In schimb, in lipsa fericirii conjugale, isi mai cauta pe afara", a declarat Serim Turkoglu, presedinta Comisiei de Cultura a Uniunii Democrate Turce din Romania (UDTR) pentru ZiarulRing.ro.

Citește și:

Cu toate ca au voie sa mai calce stramb, se pare ca turcii nu-si parasesc sotiile pentru alte femei. In cazul unui divort, femeia este protejata de stat. Astfel, aceasta ramane cu casa si pensia alimentara.
Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.