Setari Cookie-uri

Nu ai vazut-o niciodata asa! Oana Zavoranu, complet schimbata

Oana, complet diferita.

Gata cu mesajele dureroase, pline de rautate si ura. Oana Zavoranu a lasat trecutul in spate (sa speram ca si pe fostul sau sot, Pepe) si incearca sa traiasca frumos, adica inconjurata de energie pozitiva si de oameni care o iubesc.

A trecut ceva timp de cand nu am mai auzit de ea, dar iata ca 2014 este anul schimbarii pentru Zavo. Aceasta a postat recent un mesaj pe contul personal de Facebook, in care spune cat de bine se simte:

"In ultima perioada toata lumea imi spune: <<Oana ce mult te-ai schimbat,transmiti o stare de bine,de incredere,esti MUUUULT mai frumoasa si ai intinerit>>....wow...multumesc,ce frumos sa aud asta,le spun....dar adevarul este unul singur:


SUNT FERICITA cu tot ce mi-a dat Dumnezeu,sunt constienta ca sunt o Norocoasa,sunt recunoscatoare ca ma simt f bine,ca am o forta interioara si o putere de munca extraordinara,si ca datorita starii de bine,sunt creativa ,iar starea de bine si incredere in sine,SE VEDEEEEE....asta este secretul️️️️️️️...a...si mai e ceva..nu mai am resenti

Citește și:

mente fata de nimeni,sunt happy cu toata lumea si nu ma mai las afectata sau suparata de nimicuri
Nu va mai irositi timpul interesandu-va viata altora,preocupati-va de viata voastra,de cum sa aduceti binele in ea si odata cu binele,dragostea si fericirea:)).
" - spune Oana Zavoranu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.