Setari Cookie-uri

Adrian Cristea, prima declaratie despre Bianca Dragusanu. Nu te asteptai sa spuna asta

Adrian Cristea a iesit din barlog.

In timp ce Bianca si Victor Slav se jignesc pe la toate emisiunile tv, Cristea asteapta sa faca urmatoarea miscare! Pana acum fotbalistul a refuzat sa vorbeasca despre acest scandal.

Contactat de Maruta in timpul emisiunii, fostul (si actualul) iubit al Biancai Dragusanu a acceptat sa ofere prima declaratie.

foto: Facebook

Aveti asa zisi prieteni care va spun acele lucruri senzationale. Parerea mea nu mai conteaza despre ce se intampla.” – a declarat Cristea.

Intrebat cum merge relatia cu Bianca, fotbalistul a marturisit:

Merge din ce in ce mai bine! Daca vreau sa ii transmit un mesaj, ii transmit personal.”

Intr-o declaratie recenta, Bianca spune ca Victor Slav a fost extrem de posesiv in casnicie, iar ea nu poate fi “proprietatea” nimanui (asta dupa ce recent a spus ca Victor nu a gresit cu nimic, ci ea este singura vinovata):

Citește și:

Viata merge inainte, cu sau fara divort. Viata isi urmeaza cursul firesc. Mananc, ma ingrijesc, ies in oras, imi traiesc viata, pur si simplu. Depresia nu si-a facut loc in viata mea. Sigur ca dupa discutia cu Victor am fost ravasita. Sunt un om sensibil si cu regrete.

Am dreptul sa plang ca orice om. Nu mi-am dorit sa il ranesc si sa-l fac sa sufere. Insa si el a gresit mult fata de mine. A vrut sa ma faca proprietatea lui. Nu si-a gasit omul. Eu daca vreau sa fac ceva, fac. Nu pune nimeni stapanire pe mine. Cat despre Adi (Cristea) pot sa va spun doar atat. El nu face parte din prezentul meu" – a declarat Bianca Dragusanu, informeaza Click.

foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.