Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu, mesaj neasteptat transmis in miez de noapte

Bianca Dragusanu isi uimeste fanii.

Bianca Dragusanu nu mai rezista - vedeta este convinsa ca este vazuta de toata lumea precum o femeie fara scrupule si de aceea invata sa aprecieze iubirea persoanelor care au mai ramas in jurul sau.

Fiind parasita de toti, aceasta a ramas doar cu familia (de la care va avea sprijin intotdeauna) si cativa prieteni apropiati care sunt aproape de ea indiferent de situatie. Roscata a tinut mortis sa le multumeasca pentru ca ii sunt aproape, asa ca a postat urmatorul mesaj pe contul sau de Facebook:

foto interior si prima pagina: Facebook

"Multumesc prietenilor mei,familiei mele,celor care ma accepta si ma iubesc asa cum sunt.Multumesc tuturor!" - scria Bianca in miez de noapte pe Facebook.

Intr-un interviu recent acord ziarului Libertatea, Bianca spune ca va divorta de Victor Slav deoarece sotul sau chiar isi doreste asta, insa este posibil ca in viitor sa se impace:

Citește și:

"Sper sa ne impacam. Insa acum cel mai probabil vom divorta. Victor asa a hotarat. Un act nu poate tine doi oameni legati. Poate dupa un timp vom fi din nou impreuna. Nu stii niciodata ce surprize iti poate rezerva viata. Daca vom ajunge la concluzia ca nu putem unul fara celalalt, nu exclud impacarea." - a marturisit Bianca.

"Nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu. Nu pot sa ies din casa fara paparazzi pe urmele mele. Fug de ei din instinct. Am reactii pe care nu le mai pot controla. Nu doresc nimanui sa traiască asa. M-a oprit la mall o fetita de cativa ani, care a vrut sa faca o poza cu mine, si mi-a spus ca ea stie cine sunt si ca vrea sa fie ca mine. I-am spus sa nici nu-i treaca prin cap. Am rugat-o pe mama ei sa aiba grija de ea, sa nu o incurajeze. Nu am o viata usoara... Nu inteleg nici eu de ce imi fac singura rau." - a mai spus Bianca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.