Bianca Dragusanu a hotarat ca este timpul sa isi vada de propria viata. Si cum in Romania aceasta spune ca nu poate sa mai traiasca deoarece toata lumea se ia de ea, aceasta este hotarata sa o ia pe urmele Monicai Gabor si sa paraseasca definitiv Romania.

Prima imagine cu burtica Biancai Dragusanu. Vedeta este insarcinata in 6 luni

foto interior si prima pagina: Facebook

Ultimele zile au fost extrem de dificile pentru roscata: presa a aflat de escapada romantica alaturi de Adrian Cristea la Paris, casnicia ei s-a destramat, Victor Slav (singurul care a acceptat-o asa cum era) nu vrea nici macar sa ii mai auda numele. Iata ca Bianca a hotarat ca este timpul pentru o noua schimbare. Aceasta a declarat exclusiv pentru Libertatea ca se gandeste sa plece din tara.

Intrebata care sunt planurile ei pe viitor, Bianca a declarat:

"M-am implicat in mai multe proiecte. Acum doua zile am semnat un contract cu un club, in interiorul caruia o sa-mi deschid un butic cu haine. Mai am si un contract de imagine. Vreau sa-mi pun afacerile la punct si apoi sa plec din tara. O sa o iau pe urmele Monicai Gabor si imi voi cumpara bilet de avion doar dus.

Nu voi pleca in Dubai. Acolo sunt multi romani si risc sa fiu recunoscuta. O sa plec, probabil, in SUA, de unde imi voi coordona afacerile." - a marurisit Bianca Dragusanu.

Foto: Bianca Dragusanu si Anda Adam au purtat aceeasi rochie! Cui ii sta mai bine?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: