Setari Cookie-uri

Nicoleta Luciu, prima imagine din vacanta! Afla unde a plecat cu Zsolt

Nicoleta Luciu, vacanta de cinci stele.

Nicoleta Luciu si sotul sau, Zsolt Csergo, au hotarat sa plece intr-o vacanta exotica, doar ei doi. Copiii au ramas acasa, iar mami si tati au fugit departe, tocmai in Dubai, pentru o escapada romantica.

Bruneta a postat deja pe contul personal de Facebook o imagine in care se lauda cu viata sa perfecta: ea si Csergo au luat cina la un restaurant de lux din Dubai, situat la etajul 123, in Burj Khalifa!

foto interior si prima pagina: Facebook

Nicoleta Luciu a hotarat ca este timpul sa isi schimbe radical viata. Vedeta se gandeste serios sa plece din Romania si sa isi incerce norocul in America.

Prezentatoarea tv a fost invitata in platoul emisiunii Povestiri adevarate, unde a marturisit ca isi doreste sa se mute definitiv in America. Singura persoana cu care trebuie sa vorbeasca despre acest aspect este sotul sau, Zsolt Csergo, care inca nu vrea sa plece din Romania:

Citește și:

Imi doresc sa fac cariera si in America. Ca actrita sau cantareata, am macar doua variante. Ma gandesc mai mult la copii. Acolo au mai multe posibilitati de a invata, sistemul lor de invatamant este mai aerisit. Imi doresc sa inceapa scoala acolo.

Poate Craciunul 2014 ne va gasi la New York, cine stie? Zsolt nu stie de planurile mele. Lui ii place in Romania, incerc sa il conving.” – a declarat Nicoleta la Povestiri Adevarate, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.