Setari Cookie-uri

Foto: Heidi Klum si-a pus silicoane si a pozat topless! Vezi aici imaginile

Perfecta la 40 de ani.

Heidi Klum a decis ca este timpul pentru o mica schimbare in ceea ce priveste corpul sau. Se pare ca vedeta a trecut recent pragul medicului estetician, de unde s-a ales cu o pereche de sani perfecti.

foto interior si prima pagina: Facebook

Top modelul, in varsta de 40 de ani, a anuntat recent ca se va retrage de pe podiumul prezentarilor de lenjerie intima ale casei de moda Victoria's Secret. Insa asta nu a impiedicat-o sa isi faca o marire de sani. Aceasta a postat pe contul sau de Facebook primele imagini realizate pentru noul sezon Germany's Next Top Model, reality show-ul pe care il prezinta inca din anul 2006.

Ultima defilare a lui Heidi Klum in lenjerie intima a fost in 2008, pentru show-ul Victoria’s Secret.

foto: Guliver/ Splash News

Fosta sotie a cantaretului Seal a mai declarat ca nu este adepta chirurgiei estetice, decat atunci cand este necesar, si ca nu are de gand sa apeleze la chirurgia plastica, pentru corectarea ridurilor de expresie.

Citește și:

"Nu am avut nicio operatie estetica. Mi-a fost mult prea teama, ca sa fiu sincera. Mi-e teama ca, dintr-odata, te schimbi prea mult, fata ti se schimba, nu stiu. Mi-ar fi greu sa ma uit in oglinda si sa vad un chip cu care nu sunt obisnuita. Mi-ar fi teama", a spus Heidi Klum.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.