Setari Cookie-uri

Adio, burlacie! Johnny Depp se insoara! Cum arata femeia care i-a furat inima?

Johnny Depp si-a gasit cea mai frumoasa mireasa!

Amber Heard, iubita actorului Johnny Depp, a fost surprinsa purtand pe deget un inel de logodna, informeaza dailymail.co.uk, conform Mediafax.

Potrivit E! News, Amber a cinat impreuna cu o alta femeie la restaurantul Ago din Los Angeles si a incercat din rasputeri sa isi protejeze mana stanga de fotografii veniti la acel local. De asemenea, aceasta a asteptat ca un valet sa ii deschida portiera masinii pentru ca inelul de logodna sa nu poata fi vazut de curiosi.

Amber Heard si Johnny Depp s-au intalnit prima data in 2011 la filmarile peliculei "Jurnalul unui bautor de rom", dar au inceput o relatie abia in 2012, dupa ce actorul american a incheiat relatia de 14 ani cu Vanessa Paradis, cu care are doi copii.

Relatia dintre Johnny Deep si Amber Heard, care a declarat ca este bisexuala, nu a fost mereu una lina, aceasta punand capat idilei lor dupa ce a decis ca vrea sa fie singura.

Citește și:

Cu toate acesta, Johnny a fost perseverent si i-a trimis actritei cate un poem scris de mana si un buchet de tradafiri in fiecare zi timp de o luna pentru a o convinge sa ii mai acorde o sansa.

O sursa a declarat la finalul anului 2012: "Johnny nu a renuntat - i-a lipsit foarte mult pe parcursul verii. Amandoi iubesc literatura si modul in care el a incercat sa o recucereasca a fost perfect".

"Dupa o escapada romantica, in Bahamas, cei doi s-au impacat", a mai spus sursa citata.

De asemenea, Johnny Depp ar fi numit una dintre plajele de pe insula sa privata, Little Hall's Pond, in onoarea iubitei sale.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.