Setari Cookie-uri

Monica Gabor, gest ORIBIL facut in fata fiicei sale! E de neiertat!

Numai mama sa nu fii!

Monica Gabor a uitat complet de fiica sa, Irina. Micuta a implinit de curand 7 anisori si se pare ca mami este atat de ocupata incat nici La multi ani nu a putut sa ii zica.

Potrivit Click, Monica nu a venit in Romania pentru a fi alaturi de fiica sa in cea mai importanta zi din viata Irinai:

foto interior si prima pagina: Facebook

"Monica nu a venit la ziua Irinucai pentru ca, din cate stiu, este foarte ocupata cu afacerile ei din America. Daca in viitorul apropiat va prinde o portita libera, va lua avionul si va veni la Irina. Nu vine ca nu vrea, ci pentru ca nu poate. Are mai multe proiecte in desfasurare, foarte importante!" - a declarat Madalina Apostol, cea mai buna prietena a Monicai, informeaza sursa mai sus citata.

Se pare ca Monica este atat de ocupata incat nu isi poate lua nici macar doua zile libere pentru a isi sarbatori fiica. Vedeta a facut un obicei din a nu mai fi prezenta la aniversarea Irinei. Ultima zi de nastere petrecuta impreuna a fost cand fetita a implinit patru ani - iar cele erau stabilite in America.

Citește și:

Spre deosebire de Moni, Irinel Columbeanu i-a organizat fiicei sale o petrecere cu multi invitati si surprize la vila sa de la Izvorani. Se pare ca printre invitati s-a numarat si noua iubita a milionarului, Alexandra Hodis, o tanara in varsta de 18 ani, care s-a mutat deja impreuna cu Iri!

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.