Setari Cookie-uri

Foto: Noul iubit al Madalinei Ghenea, nominalizat la Oscar! Afla aici cine este!

Madalina Ghenea a pus mana pe bijuteria Hollywood-ului.

Nu se putea mai bine de atat. Noul iubit al Madalinei Ghenea este nimeni altul decat Michael Fassbender, actorul nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul 12 Years a Slave (12 Ani de Sclavie).

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Potrivit Click, Madalina este prima romanca de culoare alba care trece prin patul faimosului actor. Pana acum Fassbender s-a afisat in public doar cu femei de culoare: Leasi Andrews (37 de ani), Zoe Kravitz (25 de ani), Nicole Beharie (29 de ani), Louise Hazel (28 de ani) si Rosario Dawson (34 de ani).

Cei doi au fost surprinsi de paparazzi in timp ce ieseau dintr-un supermarket, informeaza Dailymail. Se pare ca Madalina s-a mutat deja in casa actorului, iar relatia dintre cei doi este una destul de serioasa.

Fassbender este cunoscut pentru rolurile din filmele Prometheus, Inglorius Bastards, X-Men si, bineinteles, 12 Years a Slave.

Citește și:

Madalina Ghenea a primit titlul de "devoratoarea de celebritati" dupa ce s-a afisat cu cei mai hot barbati din lume (toti celebri): Leonardo DiCaprio, Adrien Brody, Gerard Butler.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.