Setari Cookie-uri

Tuncay confirma: Andreea Marin este INSARCINATA!

Sotul Andreei Marin face marele anunt.

Tuncay, mai fericit ca niciodata. Familia Ozturk-Marin refuza inca sa faca o declaratie oficiala legata de o posibila sarcina, dar iata ca turcul, mandru ca va fi tata pentru prima data, nu a putut tine secretul.

Barbatul a postat recent pe contul personal de Facebook fotografia de mai jos.

Fanii imediat au sarit cu comentarii, share-uri si like-uri. Multi dintre ei spun ca acesta face referire la noua sa familie, iar bebelusul care isi pupa mama este nimeni alta decat Violeta, fiica Andreei si a lui Stefan Banica Jr.

Tuncay a dezvaluit recent pentru Libertatea ca este mai fericit ca niciodata si ca asteapta cu nerabdare sa devina tata:

Visul meu este sa fim o familie normala. Intr-adevar, imi plac foarte tare copiii. Am cinci nepoti de la cele doua surori ale mele. Nu doar eu, ci toata lumea asteapta acum un bebelus de la noi. Daca vom fi binecuvantati cu un copil, il voi primi cu toata dragostea mea.

Citește și:

Am un sentiment puternic ca voi fi tata!” – a marturisit Tuncay Ozturk.

Pe de alta parte, Mircea Stoian a fost invitat in emisiunea La Maruta, unde a dezvaluit ca Andreea SIGUR este insarcinata:

In relatia cu sotul ei, Andreea conduce. Ea isi doreste un barbat matur langa ea, el e cu zece ani mai tanar. Sunt sigur ca e insarcinata.” – a declarat jurnalistul, potrivit sursei mai sus citate.

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.