Setari Cookie-uri

Operatii estetice sau machiaj? Lady Gaga se transforma in Donatella Versace!

Lady Gaga, de nerecunoscut!

Lady Gaga este noua imagine Versace. Cantareata a participat la petrecerea Atelier Versace, organizata cu scopul prezentarii colectiei Haute Couture Spring/Summer 2014.

Mamica Monstrilor a aparut pe covorul rosu alaturi de nimeni alta decat Donatella Versace - dar acestea pareau identice. Fie este vorba despre o strategie de marketing, fie Gaguta a abuzat de operatiile estetice.

Lady Gaga a optat pentru o rochie neagra, cu trena de cativa metri, la care a asortat o peruca lunga, cu parul vopsit blond deschis. In ceea ce priveste machiajul, artista a vrut ceva simplu: smokey eyes, buze naturale si un blush rozaliu.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Donatella Versace, patroana imperiului Versace a vorbit pentru Vogue despre cum se mentine frumoasa si care este secretul feminitatii sale:

foto: Facebook

Citește și:

Stilul meu nu este ceva incredibil, port tocuri tot timpul, pantaloni mulati si nu plec din casa fara diamante. Mi-am concediat antrenorul personal deoarece nu imi dadea voie sa fumez. Nu arat asa genetic, folosesc tone de crema si am grija de tenul si de parul meu.” – a declarat Donatella, in varsta de 57 de ani, potrivit Dailymail.

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.