Setari Cookie-uri

Rasturnare de situatie! Victor Slav, decizie de ultima ora in cazul divortului

Victor Slav continua sa uimeasca.

Victor Slav NU vrea sa divorteze de Bianca Dragusanu. Prezentatorul tv este hotarat sa mai acorde o sansa casniciei sale.

Potrivit Libertatea, recent Victor a depus actele de divort. Acesta a avut o intalnire cu Bianca in cabinetul notarului. Ambii parteneri au semnat documentul, in care solicitau separarea pe cale amiabila. Acestia au primit termen de o luna pentru a se putea razgandi asupra despartirii.

Iata ca la patru zile de cand a depus dosarul, Victor a anulat cererea de divort. Motivul este inca necunoscut. Se pare ca domnul Slav a iertat-o deja pe Bianca, iar cei doi au hotarat sa mai dea o sansa relatiei lor.

Mai multi prieteni apropiati ai lui Victor Slav, barbatul isi iubeste sotia extrem de mult si este dispus sa treaca peste infidelitatea sa… cu conditia ca Bianca sa nu se mai vada niciodata cu Adrian Cristea.

Citește și:

Pe 7 ianuarie Victor Slav anunta la Maruta in emisiune ca divorteaza de Bianca:

"Daca stiu ca a plecat cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: Sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Eu atat stiu! Joi seara nu a mai fost acasa, mi-a dat cumva de inteles ca o sa plece cu niste prietene. Am sunat-o, nu mi-a raspuns, am vorbit pe internet, am sunat-o, nu mi-a raspuns. Cand am intrebat-o ce faci, nu mi-a raspuns si mi-am dat seama ca este cu cineva.


Nu este un capat de tara, nu suntem primii care au zis ca pot si de fapt nu pot. De astazi, Bianca devine viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza unde a plecat, cu cine. Atata timp cat sotul tau nu stie de tine timp de 4 zile, nu este ok. Eu sunt un om demn, nu am vorbit niciodata urat despre foatelel mele relatii, fostele mele iubite. Da, divortez!
" - a declarat Victor Slav, potrivit Cancan.

foto interior si prima pagina: Facebook

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.