Setari Cookie-uri

Sarah Jessica Parker, surpriza de proportii pentru toti indragostitii!

Sarah Jessica Parker uimeste cu noua decizie.

Actrita Sarah Jessica Parker isi va lansa propria colectie de felicitari si obiecte de papetarie, despre care a spus ca este inspirata de "dragostea ei pentru cuvinte", in colaborare cu celebra companie Hallmark, potrivit contactmusic.com, informeaza Mediafax.

"Cred din rasputeri in forta unui mesaj scris de mana, deci am fost extrem de interesata de implicarea in acest proiect", a declarat actrita.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Pe langa colectia de felicitari, care vor fi disponibile in magazinele Hallmark in cateva saptamani, clientii vor putea gasi, de asemenea, hartie de impachetat si o colectie de articole de papetarie.

Colectia de felicitari reprezinta un segment de piata inedit pentru Sarah Jessica Parker, care a lansat deja o serie de parfumuri si o linie de imbracaminte intitulata "Bitten", impreuna cu retailerul Steve & Barry's, in 2007.

Citește și:

Recent, actrita a anuntat ca va lansa o linie de pantofi de lux, care se va numi "SJP", in parteneriat cu retailerul Nordstrom, pe 28 februarie, intr-un magazin ce va fi deschis temporar la New York, pana pe 2 martie.

Sarah Jessica Parker, in varsta de 48 de ani, a devenit celebra jucand in serialul de televiziune "Totul despre sex" (1998 - 2004), dar si in continuarile pentru marele ecran ale acestei productii. Ulterior, ea a aparut intr-o serie de comedii, precum "Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu sotii Morgan?", "De anul nou", "Oare cum o reusi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a castigat doua premii Emmy si patru Globuri de Aur, in schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de aceasta serie a castigat, alaturi de colegele de distributie, un premiu Zmeura de Aur.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.