Setari Cookie-uri

Romanita, declaratie EMOTIONANTA despre Adrian Iovan!

Romanita vorbeste despre relatia cu Adrian Iovan.

Romanita Iovan a hotarat sa impartaseasca povestea sa de dragoste cu intreaga lume: a fost dragoste la prima vedere, iar cei cinci ani de casnicie au fost plini de fericire si bucurie.

Cei doi au avut impreuna un baietel, Albert. Micutul are sapte ani si insemna totul pentru tatal sau. Albert l-a ajutat pe pilot sa treaca peste momentele dificile din ultimii ani.

A fost o mare dragoste intre noi, l-am iubit cel mai mult pana acum. Nu puteam sa-l cunosc decat la «biroul» lui, in avion. A fost prima data cand am invitat un barbat la cafea, dar si ultima oara... In uniforma de aviator e foarte sexy. Veneam de la Viena, dar destinul a facut sa fie o problema la turnul de control si sa intarziem decolarea cu 20 de minute. Iar el obisnuia sa-si intampine pasagerii la intrare - cand pasagerii urca treptele avionului - si, considerand ca sunt suflete, nu saci de cartofi, acest lucru iti da siguranta si caldura. E foarte important.

Citește și:

Stateam pe primul loc in avion si aceasta intarziere a facut sa ma uit mai mult la el si mi-a placut de el. Ajungand acasa, am pus mana pe telefon, am sunat un prieten si am aflat numarul lui de telefon. Si l-am sunat. Chiar atunci, la patru ore de la aterizarea in Bucuresti. A fost o intalnire a doua zi, a fost dragoste la prima vedere. S-a intamplat ceva frumos si a iesit acest copil minunat (Albert - n.r.), care seamana cu amandoi si care cu siguranta ne va crea aceasta legatura speciala toata viata", a povestit Romanita, informeaza Click.

Adrian Iovan a murit luni, 20 ianuarie, in urma unui accident aviatic in care si-a pierdut viata si un medic rezident la Medicina, Aurelia Ion (23 de ani).

Sursa: Mediafax Foto

Fotograf: Cristian Matei

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.