Setari Cookie-uri

Adrian Cristea, mesaj URGENT pentru Victor Slav!

Adrian Cristea nu ii da pace Biancai.

Adrian Cristea este dispus sa mearga pana in panzele albe pentru a fi sigur ca Bianca va fi a lui. Fotbalistul face tot posibilul pentru a o recastiga pe roscata si nu ii pasa ca aceasta este casatorita... ci din contra - se pare ca Adi este pregatit pentru o adevarata lupta, din care vrea sa iasa castigator.

Cristea a postat pe contul de Facebook un mesaj, in care se lauda ca este sigur pe el in acest razboi:

"LUPTA CONTINUA. VICTORIA E SIGURA!" - spune Adrian Cristea.

foto interior si prima pagina: Facebook

Mesajul este insotit si de o fotografie. Imediat ce au vazut ce a scris, mai multi utilizatori Facebook (fani ai lui Victor Slav) au sarit ca arsi, lasandu-i comentarii rautacioase si spunandu-i sa ii lase in pace pe Bianca si Victor.

Victor Slav NU vrea sa divorteze de Bianca Dragusanu. Prezentatorul tv este hotarat sa mai acorde o sansa casniciei sale.

Citește și:

Potrivit Libertatea, recent Victor a depus actele de divort. Acesta a avut o intalnire cu Bianca in cabinetul notarului. Ambii parteneri au semnat documentul, in care solicitau separarea pe cale amiabila. Acestia au primit termen de o luna pentru a se putea razgandi asupra despartirii.

foto: Facebook

Iata ca la patru zile de cand a depus dosarul, Victor a anulat cererea de divort. Motivul este inca necunoscut. Se pare ca domnul Slav a iertat-o deja pe Bianca, iar cei doi au hotarat sa mai dea o sansa relatiei lor.

Mai multi prieteni apropiati ai lui Victor Slav, barbatul isi iubeste sotia extrem de mult si este dispus sa treaca peste infidelitatea sa… cu conditia ca Bianca sa nu se mai vada niciodata cu Adrian Cristea.

Pe 7 ianuarie Victor Slav anunta la Maruta in emisiune ca divorteaza de Bianca.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.