Setari Cookie-uri

Cazul Justin Bieber - De la pustiul inocent, la adolescentul violent!

Justin Bieber, o vedeta cu pretentii.

Cantaretul Justin Bieber, care a fost arestat joi, in Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice si pentru participarea la o intrecere intre masini, a fost eliberat pe cautiune din inchisoarea Miami-Dade, din Florida (SUA), informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

foto interior si prima pagina: Instagram

Initial, cantaretul canadian, in varsta de 19 ani, s-a opus arestarii si a insultat ofiterii de politie, pentru a declara ulterior ca a consumat alcool, marijuana si medicamente eliberabile pe baza de reteta.

In prezent, Justin Bieber este acuzat ca a condus masina sub influenta alcoolului, s-a opus arestarii, fara violenta, si a sofat posedand un permis expirat, eliberat de statul Georgia.

Un judecator a stabilit cautiunea la 25.000 de dolari si l-a eliberat pe Bieber din inchisoare. Daca va fi condamnat, cantaretul ar putea fi inchis pentru sase luni, desi ar putea scapa cu o pedeapsa mai usoara, dat fiind ca nu are antecedente penale.

Citește și:

Arestarea lui Bieber este cea mai serioasa problema cu legea a artistului canadian in ultimul an, de la acuzatiile ca a condus cu viteza o masina sport Ferrari pana la vandalizarea casei unui vecin. La momentul respectiv, procurorii nu au initiat un proces impotriva lui Bieber.

In dimineata zilei de joi, ofiterii de politie l-au observat pe Justin Bieber intr-un automobil Lamborghini galben, alaturi de alt sofer aflat intr-un Ferrari rosu, pregatindu-se sa accelereze pe o sosea cu patru benzi, dintr-o zona rezidentiala situata la cateva strazi de zona turistica South Beach, conform declaratiilor sefului politiei din Miami Beach, Raymond Martinez.

In acelasi timp, doua SUV-uri blocasera soseaua, astfel incat Bieber sa poata incepe cursa cu prietenul sau, a precizat politia.

Bieber conducea masina sport cu o viteza cuprinsa intre 88 si 96 de kilometri pe ora, intr-o zona cu limita de viteza de 50 de kilometri pe ora, a afirmat purtatoarea de cuvant a politiei din Miami Beach, Vivian Hernandez.
Prietenul artistului canadian, aflat la volanul automobilului Ferrrari, identificat drept cantaretul R&B Khalil Sharieff, a fost, de asemenea arestat, sub acuzatia de conducere sub influenta alcoolului, iar cautiunea i-a fost stabilita la 1.000 de dolari.

Citește și:

Justin Bieber a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar in prezent locuieste in Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a castigat patru American Music Awards in 2010. Albumul sau de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea in topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes in anul 2012.

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.