Setari Cookie-uri

Foto: Madonna, in haine romanesti pe scena Grammy. Vezi aici ce a ales sa poarte!

Brand romanesc la premiile Grammy.

Cantareata Madonna a purtat, duminica, la cea de-a 56-a editie a galei premiilor Grammy, un corset alb Zest, care face parte din colectia Murmur by Andreea Badala, potrivit unui anunt postat pe contul oficial al brandului de pe platforma de socializare Facebook, potrivit Mediafax.

La gala premiilor Grammy, Madonna a aparut pe scena intr-un costum alb barbatesc. La acest costum, cantareata a asortat corsetul Zest, care face parte din colectia Murmur by Andreea Badala.

Considerata "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Citește și:

Madonna nu este singura celebritate internationala care a imbracat unele dintre creatiile designerului roman Andreea Badala.

Beyonce a aparut cu un corset din portofoliul brandului romanesc Murmur in noul ei videoclip "Pretty Hurts", iar Britney Spears a purtat un model asemanator pentru filmarile clipului "Work B**ch".

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.