Setari Cookie-uri

Foto: Andreea Balan si-a distrus fata din cauza operatiilor estetice! E de nerecunoscut!

Andreea Balan, extrem de schimbata.

Andreea Balan a exagerat cu operatiile estetice. La 29 de ani, cantareata are fata "inghetata"! Se pare ca motivul pentru care este complet schimbata este pasiunea pentru chirurgia estetica.

Iubita lui Keo a postat recent o fotografie pe contul personal de Facebook, in care este de nerecunoscut - nu mai are niciun rid de expresie, tenul fiind intins incat nici macar porii nu mai exista!

In ultimii ani, blonda si-a tot schimbat aspectul fizic cu ajutorul medicilor chirurgi. Cea mai vizibila transformare este in zona sanilor. Daca inainte Andreea abia daca avea ceva, acum aceasta a ajuns sa poata concura chiar si cu Bianca Dragusanu (sau Anda Adam).

Pe langa marirea bustului, cantareata si-a mai facut inca cinci operatii: doua rinoplastii, si-a accentuat pometii, si-a facut lifting in zona axilei pentru remodelarea bratelor si si-a conturat fesele, informeaza Libertatea.

Citește și:

Andreea Balan nu este singura vedeta obsedata de aspectul fizic. Nu trebuie sa le uitam pe papusile supreme, Bianca Dragusanu si Anda Adam - care mai au putin si se transforma in plastic!

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.