Setari Cookie-uri

Foto: Noul iubit al Iuliei Albu? Nu te asteptai sa arate asa!

Iulia Albu lasa trecutul in urma.

A trecut ceva timp de la despartirea de Mihai Albu si iata ca Iulia a hotarat ca este timpul sa isi refaca viata. Potrivit Wowbiz, vedeta are o relatie cu un om de afaceri, Hagivreta Constantin, care o rasfata cu cele mai scumpe cadouri.

foto interior si prima pagina: Facebook

Iulia a negat aceste zvonuri, spunand doar ca se cunosc de o luna si deocamdata nu este nimic intre ei:

"Arata bine, e sarmant, e inteligent, orice femeie se poate simti atrasa de el. Avem o relatie de prietenie care poate evolua si in altceva, daca ne dorim amandoi. Imi doresc o relatie normala, fara lucrurile de care am avut parte in relatia cu Mihai. Mikaela l-a vazut pe Kosta. Si pe el, si pe toti colegii mei de facultate", a spus Iulia Albu despre omul de afaceri aroman, potrivit sursei mai sus citate.

Miliardarul a oferit si el un scurt interviu, in care a vorbit despre relatia de prietenie dintre el si "viitoarea" iubita, dar si despre Mihai Albu:

Citește și:

foto: Facebook

"Daca putem sa ne ajutam, o facem. Suntem amici! Ne cunoastem de o luna. Nu e adevarat ca suntem impreuna! Doi oameni nu divorteaza de bine. DAca s-au separat inseamna ca ceva nu merge. Iulia Albul nu a divortat pentru mine. A divortat pentru ca Mihai Albu nu a stiut sa ii ofere ce are ea nevoie. Am discutat despre divortul ei, am intrebat-o, stiu ca e o situatie dificila. Mikaela e un copil superb." - a marturisit Hagivreta Constantin.

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.