Setari Cookie-uri

Haha! Cadoul extrem de amuzant pregatit de Mihaela pentru Dani Otil!

Imaginea care iti va face ziua mai frumoasa.

Mihaela Radulescu chiar are simtul umorului. Fosta prezentatoare tv s-a gandit sa intre in randul lumii si sa ureze si ea echipei Neatza cu Razvan si Dani La multi ani - emisiunea a implinit sase ani.

"La multi ani, Neatza cu Razvan si Dani ! Ati implinit 6 ani de emisiuni matinale si jur ca v-as fi fana si daca n-ar fi...:))) Sunteti cei mai buni, sunteti niste profesionisti cum putini mai sunt pe sticla si aveti cea mai grozava echipa cu voi ! Bravo tuturor, respect pentru efortul de a fi energici atat de devreme, zilnic si de a ramane curati in fata unui public tot mai numeros. Neatza rules!" - este mesajul Mihaelei Radulescu postat pe pagina sa de Facebook.

Vedeta a pregatit si un cadou pentru cei doi matinali - nu, nu este vorba despre un tort, ci despre o mamaliga! Doar suntem romani, nu???

"N-am tort, dar va dedic o mamaliga cinstita !:))))" - continua Mihaela!

Citește și:

Mihaela Radulescu si Dani Otil formeaza un cuplu de mai bine de patru ani. Se pare ca relatia celor doi a inceput inaintea divortului Mihaelei de Elan Schwartzenbert, vedeta declarand ca nu a ascuns niciodata relatia cu Dani, insa nimeni nu i-a acordat atentie. Dupa Anul Nou, cei doi au fugit departe, intr-o scurta vacanta exotica.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.