Setari Cookie-uri

Cum ai indraznit sa postezi asta? Mesajul NEASTEPTAT al Biancai a pus fanii pe jar!

Bianca Dragusanu a innebunit.

Bianca Dragusanu are dubla personalitate: sunt zile in care se poarta ca o adevarata victima pentru a il recuceri pe Victor Slav si sunt zile in care vrea sa para femeia fatala!

Ei bine, iata ca azi noapte a fost perioada ei buna - in care joaca rolul femeii puternice, care pune la pamant tot ce prinde!

foto interior si prima pagina: Facebook

Bianca a postat recent urmatorul mesaj: "Eu ma atasez foarte repede de cineva si greu mai pleaca de la inima mea, dar si cand pleaca... nu se mai intoarce!"

Fanii au sarit imediat ca arsi, spunandu-i ca este "nebuna" si ca nici ea nu stie ce isi doreste de la viata. Mesajul care mi-a atras atentia a fost unul extrem de dur si de sincer, venit din partea unei femei trecute de 35 de ani:

"pe bune lasi de dorit,,, la modul general.. de ce oi fi intervenit tu?? in relatia lui victor cu anda?? nu te compari cu anda din nici un punct de vedere!"

Citește și:

Pe de alta parte se pare ca telenovela Bianca-Victor va avea un final fericit. Va spuneam zilele trecute ca Victor Slav este decis sa ii mai dea o sansa sotiei sale. Acesta a lasat deoparte tot scandalul si vrea sa treaca peste infidelitatile Biancai. De aceea, la cateva zile de la retragerea cererii de divort acesta s-a reintors in apartamentul conjugal.

Se pare ca declaratiile facute de Bianca la posturile tv l-au facut pe Victor sa se razgandeasca cu privire la despartire.

Mai multi prieteni apropiati ai lui Victor Slav au declarat ca acesta isi iubeste sotia extrem de mult si este dispus sa treaca peste infidelitatea sa… cu conditia ca Bianca sa nu se mai vada niciodata cu Adrian Cristea.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.