Setari Cookie-uri

Mircea Solcanu, speriat de groaza: "Mi-e frica sa ies pe strada"

Mircea Solcanu nu stie cum sa scape din acest scandal.

Prezentatorul “Povestirilor de noapte” de la Acasa Tv nu se mai simte in siguranta nici in propria casa. Mircea Solcanu le-a urat pe Facebook parintilor copilului ucis de maidanezi sa-si piarda si celalalt fiu, iar acum ii este frica sa mai iasa in lume.

Mircea Solcanu a publicat, martea trecuta, un mesaj pe pagina sa de Facebook, insa l-a sters o data cu contul de pe reteteaua de socializare:

Familia Anghel! S-a inventat munca! Daca nu va place munca, duceti-va copilul sa-l manance alti caini, se pare ca din asta traiti.


Ce suma ati incasat in urma participarii la emisiuni tv? Sper, insa, ca Bunul Dumnezeu sa va ia si celalalt copil… si nu trebuie sa-l manance vreun catel, exista si cancer si leucemie si tetrapareza!”
– scria Mircea Solcanu.

Revoltati, cei care au citit aceste lucruri oribile i-au trimis o avalansa de mesaje de indignare si de amenintare.

Citește și:

Prezentatorul de la Acasa Tv si-a cerut apoi scuze si a avut probleme si la serviciu: a fost trimis in concediu doua saptamani de sefi, care l-au amenintat cu concedierea.

“M-am inchis in casa, mi-e frica si sa mai merg pe strada, am primit nenumarate amenintari cu moartea. Mi-e frica sa ies pe strada.” – a marturisit pentru Click Mircea Solcanu.

Mai multe detalii pe Click.ro

sursa foto interior si prima pagina: Mediafax Foto

fotograf: RAZVAN IOSIF

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.