Setari Cookie-uri

Foto: Uite cum au fost surprinsi Mihaela si Dani!

Mihaela Radulescu si Dani, imagini de colectie.

Mihaela Radulescu pare mai fericita ca niciodata. Vedeta posteaza foarte rar imagini cu ea si Dani pe site-urile de socializare, dar iata ca azi a fost intr-o pasa buna si a zis ca este timpul sa arate intregii lumi cat de fericita este!

Fosta prezentatoare tv facea "curat" prin fotografii si a dat peste doua poze extrem de dragute, realizate in vara.

"Curatenia prin poze te obliga sa zambesti si sa stii exact cand ti-a fost cam bine" - este mesajul care insoteste pozele.

Mihaela Radulescu se considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si personal. Vedeta se lauda cu un copil de nota 10, premiant in Monte Carlo, si un iubit care o rasfata si ii face toate poftele. Din pacate, un singur aspect le umbreste povestea frumoasa: nu vor putea avea copii. Invitata la un eveniment in Capitala, Mihaela a declarat pentru jurnalistii Click ca intre ea si Dani lucrurile stau mai bine ca niciodata.

Citește și:

Am citit prin presa ca am primit inelul de logodna, ca ma marit... Nici vorba! Ne e bine asa. De ce sa schimbam ceva ce merge bine?! Un bebelus, din pacate, nu va veni, pentru ca problemele de sanatate nu-mi permit", a dezvaluit Mihaela Radulescu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.