Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata Angelina Jolie la 40 de kilograme? E mai slaba ca niciodata!

Angelina Jolie, ingrijorator de slaba!

Angelina Jolie are 1,73 m inaltime si cantareste doar... 40 de kilograme.

Vedeta a ajuns anorexica si ii este foarte dificil sa se ingrase. Angelina si Brad Pitt au participat la o petrecere organizata in Australia. Asa cum ne-a obisnuit, actrita a purtat o tinuta all black (culoarea ei preferata), punandu-i si mai mult in evidenta silueta silfida!

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Membrii echipei si actorii filmului Unbroken, film regizat de Jolie, au fost prezenti la eveniment.

Angelina si Brad fost de nedespartit intreaga seara. Un angajat al restaurantului a declarat pentru Dailymail ca cei doi indragostiti au ras tot timpul, s-au tinut non stop de mana si pareau mai indragostiti ca niciodata.

In decembrie, 2013, Angelina Jolie a lesinat pe platourile de filmare ale peliculei Unbroken. Oboseala, stresul si lipsa meselor regulate si-au spus cuvantul. Vedeta a cazut din picioare si toata lumea a intrat in stare de soc.

Citește și:

Am zis ca moare atunci si acolo” – a declarat un membru din echipa de filmare pentru National Enquirer, informeaza Libertatea.

Dupa scurt timp, Angelina si-a revenit, insa i-a luat insa cateva minute pentru a sta singura in picioare. Imediat ce s-a ridicat, Jolie a tinut mortis sa continue filmarile, chiar daca toti cei din jurul sau au sfatuit-o ca ar fi indicat sa mearga la spital pentru restul zilei pentru a primi ingrijiri medicale.

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.