Setari Cookie-uri

Bianca, parasita de toti prietenii! Cum a fost surprinsa vedeta?

Bianca Dragusanu a ramas a nimanui.

Aflata pana acum intr-un celebru triunghi amoros, Bianca Dragusanu a ramas si fara Victor Slav, de care a divortat pe 6 februarie, dar si fara eternul amant Adrian Cristea, care nu vrea sa iasa din barlog. Roscata a fost surprinsa singura-cuc, la un restaurant din Herastrau.

foto interior si prima pagina: Facebook

S-a maritat pe 6 septembrie, iar pe 6 februarie a ajuns la notar cu actele de divort! Nimic nu ne mai poate surprinde in cazul Biancai Dragusanu (31 de ani), care parca traieste si actioneaza dupa scenariul unei telenovele.

Totusi, in prima ei zi de femeie divortata in acte, roscata a fost prea obosita pentru a mai iesi in evidenta cu ceva, asa ca a preferat sa stea inchisa in casa si sa se gandeasca, probabil, incotro sa o apuce de acum inainte.

Abia spre seara, in jurul 18.30, Bianca a parasit complexul rezidential in care locuieste si s-a indreptate catre un cunoscut restaurant din Herastrau, imbracata la patru ace. Pe drum, ba chiar si in parcarea localului, vedeta a vorbit intruna la telefon, parand agitata si ingandurata.

Citește și:

Surpriza, insa! In restaurant nu o astepta nimeni, iar roscata a luat masa singura-singurica, asta in timp ce sotul inselat, Victor Slav (33 de ani), isi vedea linistit de serviciu, iar eternul amant Adrian Cristea (30 de ani) lua masa in compania unui bun prieten, George Ceausila, la Restaurantul „Piciorul Porcului" din Piata Muncii, dupa care a innoptat la acesta.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.