Setari Cookie-uri

Foto: Uite ce viata duce Ramona Gabor in Dubai!

Ramona Gabor, printesa din Orient.

Asta da realizare! Iordanianul Ahmad Daham o tine pe bruneta intr-o casa ca un muzeu si are trei masini de colectie.

A plecat din Romania „Cenusareasa”, iar acum este „Printesa”! Ramona Gabor duceun trai ca-n basme, in Emiratele Arabe si poate face invidioasa orice femeie. Iubitul ei iordanian este posesorul unei case demne de un muzeu iar garajul acestuia e o adevarata bomba: are trei bolizi in valoare de 2, 5 milioane €.

Sta pe o mina de aur, la propriu! In doi ani de cand a plecat din Romania, Ramona Gabor (24 de ani) a reusit sa-si „construiasca" o viata exact ca in povestile cu printi si printese, iar acum se bucura de lapte si miere.

Desi a fost mereu in umbra surorii mult mai celebre si a plecat din tara doar cu o valiza in mana, bruneta originara din Bacau a demonstrat ca a putut sa-si indeplineasca cele mai inalte visuri.

Citește și:

A prezentat si a defilat pentru cele mai importante marci vestimentare, joburi din care a castigat mii de euro, a facut sedinte foto si a aparut la posturi importante din Dubai, iar norocul i-a suras si pe plan sentimental. Moldoveanca si-a gasit barbatul pe care si-l dorea. Iordanianul cu care are o relatie de mai bine de un an este un tanar sarmant, detine o functie importanta, fiind inginer la o firma din Emiratele Arabe Unite, si e indragostit-lulea de Ramona.

Mai multe detalii pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.