Bianca a acceptat sa vorbeasca despre relatia dintre ea si Adrian Cristea. Se pare ca nici la nunta cu Victor Slav roscata nu a avut parte de liniste.

Bianca Dragusanu isi vinde casa. Cum arata si cat cere pe locuinta?

Chiar daca a scos sute de mii de euro din promovarea evenimentului, domna Slav (sau viitoarea fosta doamna Slav) spune ca regreta ca s-a casatorit si ca a acceptat sa se marite intr-un astfel de mediu:

"Cristea si-a facut o ambitie din a fi cu mine... Am facut exact ce am simtit. Relatia mea cu Adi, in vara, era una superficiala. Am vorbit la telefon si ne-am vazut in public de doua ori. Ne reprosam diverse lucruri. Eram agresiva verbal. Cand am vazut ca se exagereaza m-am retras. In noaptea nuntii telefonul a fost la Victor si nu puteam vorbi cu Adrian. Am vorbit cu Adi in perioada cununiei si imi spunea ca nu trebuie sa ma marit, pentru ca ma iubeste. Mi-a urat „Casa de piatra", nu a fost ironic cu mine.

"In ziua casatoriei, in biserica telefonul a fost la sora mea, apoi i l-am dat lui Victor. El a fost foarte relaxat. Nu am niciun cadru in care aveam telefonul in mana si nu am schimbat cu Cristea mesaje, abia la 2-3 saptamani. Nu am fugit cu Cristea in noaptea nuntii, era ca o fortareata la nunta plin de paparazzi. Eu la nunta mea nu m-am simtit la nunta mea. Imi pare rau ca m-am casatorit intr-un astfel de mediu. Am semnat un contract, dar am fost analizati".
"Ne-am casatorit pentru ca am crezut ca ne va uni mai mult. As vrea sa dau timpul inapoi si sa fac nunta pe o plaja. Relatia mea telefonica cu Adi a reinceput la trei saptamani de la nunta dupa ce Victor si-a dat mesaje cu Anda. Atunci au aparut primele discutii despre divort.

Orice s-ar intampla cu Victor, pentru mine Adi Cristea nu mai exista. Nu ma vad langa un astfel de barbat. Am gresit fata de sotul meu pentru ca sunt o femeie slaba.” – a declarat Bianca la Kanal D, informeaza Click.

foto interior si prima pagina: Facebook

Video: Uite trailerul de la nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: