Setari Cookie-uri

Decizia luata de Victor Slav. Toti l-au felicitat pentru curaj!

Victor Slav stie ce vrea de la viata sa.

Victor Slav este hotarat sa faca o pauza de la scandalul in care el si Bianca sunt implicati. Prezentatorul tv a decis ca in weekend sa se relaxeze, sa uite de probleme si sa lase deoparte scenariile pentru urmatoarele aparitii tv (pentru ca va spun eu - telenovela nu s-a incheiat - cei doi porumbei scot bani frumosi din asta).

"Tv-Nu!
Ziare-Nu!
Afara e o zi frumoasa.Va recomand!Real,adevarat,relaxant...
" - este mesajul postat de Victor pe contul sau de Facebook, informeaza Click.

Mesajul este insotit de urmatoarea fotografie:

foto interior si prima pagina: Facebook

Fanii lui Victor l-au felicitat pentru alegerea facuta, lasandu-i comentarii de incurajare.

Bianca a acceptat sa vorbeasca despre relatia dintre ea si Adrian Cristea. Se pare ca nici la nunta cu Victor Slav roscata nu a avut parte de liniste.

Chiar daca a scos sute de mii de euro din promovarea evenimentului, domna Slav (sau viitoarea fosta doamna Slav) spune ca regreta ca s-a casatorit si ca a acceptat sa se marite intr-un astfel de mediu:

Citește și:

"Cristea si-a facut o ambitie din a fi cu mine... Am facut exact ce am simtit. Relatia mea cu Adi, in vara, era una superficiala. Am vorbit la telefon si ne-am vazut in public de doua ori. Ne reprosam diverse lucruri. Eram agresiva verbal. Cand am vazut ca se exagereaza m-am retras. In noaptea nuntii telefonul a fost la Victor si nu puteam vorbi cu Adrian. Am vorbit cu Adi in perioada cununiei si imi spunea ca nu trebuie sa ma marit, pentru ca ma iubeste. Mi-a urat „Casa de piatra", nu a fost ironic cu mine.


In ziua casatoriei, in biserica telefonul a fost la sora mea, apoi i l-am dat lui Victor. El a fost foarte relaxat. Nu am niciun cadru in care aveam telefonul in mana si nu am schimbat cu Cristea mesaje, abia la 2-3 saptamani. Nu am fugit cu Cristea in noaptea nuntii, era ca o fortareata la nunta plin de paparazzi. Eu la nunta mea nu m-am simtit la nunta mea. Imi pare rau ca m-am casatorit intr-un astfel de mediu. Am semnat un contract, dar am fost analizati.

Citește și:


Ne-am casatorit pentru ca am crezut ca ne va uni mai mult. As vrea sa dau timpul inapoi si sa fac nunta pe o plaja. Relatia mea telefonica cu Adi a reinceput la trei saptamani de la nunta dupa ce Victor si-a dat mesaje cu Anda. Atunci au aparut primele discutii despre divort.


Orice s-ar intampla cu Victor, pentru mine Adi Cristea nu mai exista. Nu ma vad langa un astfel de barbat. Am gresit fata de sotul meu pentru ca sunt o femeie slaba.
” – a declarat Bianca la Kanal D.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.