Setari Cookie-uri

Andreea Marin, anunt NEASTEPTAT! Decizia cu care si-a socat fanii

Andreea Marin, mesajul la care nimeni nu se astepta.

Este oficial - Andreea Marin renunta la emisiunea Pretuieste Viata. Chiar daca vedeta semnase un contract pentru inca doua sezoane, iata ca aceasta a dorit sa renunte la colaborarea cu postul TVR.

In urma cu cateva saptamani, in presa romana apareau zvonuri conform carora emisiunea Pretuieste Viata nu va mai fi difuzata. Andreea si-a calmat fanii, spunand ca va reveni pe micile ecrane in luna martie cu invitati de poveste.

Dar iata ca nu a fost chiar asa... cu doar cateva saptamani inainte de inceperea noului sezon, Andreea Marin face publica intentia de a pleca de la postul de televiziune. Motivele sunt legate de lipsa de respect cu care TVR isi trateaza colaboratorii si angajatii.

"Dragii mei, oameni buni ca painea calda,


Acesta este locul unde ne-ati urmarit in spatiul virtual de la inceputul proiectului de suflet “Pretuieste viata”.

Citește și:

Ati ales sa urmariti un program de calitate, fara scandaluri, barfe, subiecte inventate sau vulgaritate. Ne-am dorit sa cunoasteti oamenii frumosi ai Romaniei, ei inca mai exista si se incapataneaza sa traiasca demn, creativ, cu credinta si lumina in suflet.

Din pacate, realitatea pe care o puteti citi in articolul de mai jos ne convinge sa oprim proiectul pentru moment. Vreau sa va multumesc in numele echipei mele pentru ca ne-ati ales timp de 3 luni cu inima deschisa. Pretuiti viata!

Cu drag, Andreea." - este mesajul postat de vedeta pe contul sau de Facebook.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.