Setari Cookie-uri

Foto: Thalia si-a pus SILICOANE! Vezi aici cum ii sta

Thalia, mai sexy ca niciodata.

Thalia a hotarat ca este timpul pentru o schimbare. Mama a doi copii, se pare ca actrita-cantareata nu era multumita de modul in care aratau sanii sai... asa ca a ales cea mai cunoscuta metoda: implantul chirurgical cu silicon.

Asa arata Thalia inainte

foto: Guliver/ Splash News

Chiar daca nu va recunoaste asta vreodata, imaginile vorbesc de la sine. Si pentru ca orice femeie vrea sa se laude cand achizitioneaza ceva nou, Thalia si-a facut o sedinta foto cu o rochie extrem de mulata si decoltata. Asa cum era de asteptat, imaginile au fost postate imediat pe contul personal de Facebook.

Asa arata Thalia dupa interventia chirurgicala

Thalia are 42 de ani, este mama a doi copii, si arata incredibil. Inca din adolescenta vedeta a fost obsedata de silueta sa si a facut tot posibilul sa isi intretina corpul perfect. Multi spun ca aceasta si-a scos chiar si doua coaste pentru a isi micsora dimensiunile taliei.

Citește și:

In cazul in care credeati ca un corp frumos, fara celulita si grasime este usor de intretinut, va inselati amarnic. Cantareata posteaza in fiecare zi pe contul personal de Facebook fotografii si filmulete cu ea in timpul exericitiilor fizice: alearga, merge la fitness, face yoga sau pilates si danseaza... credeati ca te nasti cu un astfel de corp? Nici vorba... trebuie sa muncesti pentru a arata asa.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.