Setari Cookie-uri

Foto: Iti vine sa crezi ca EL este noul iubit al Oanei Zavoranu? E cu 15 ani mai tanar decat ea!

Oana Zavoranu are un nou iubit.

Dupa despartirea de Razvan, Oana Zavoranu si-a inecat amarul in bratele unui alt tanar... este vorba despre Tommy, un evreu care a venit in Romania pentru a studia Stomatologia. Cei doi s-au intalnit pe internet si dupa cateva saptamani de discutii au hotarat sa se si cunoasca personal.

Tommy are doar 25 de ani, iar Zavo este deja indragostita pana peste cap. Se pare ca bruneta vrea o relatie serioasa cu viitorul stomatolog. Pana si Marioara Zavoranu, mama lui Zavo, l-a intalnit pe tinerel:

"Am auzit si eu ca este de familie buna si chiar ma bucur. Era si timpul ca cel care iese cu Oana sa aiba o situatie materiala, nu sa fie doar ea cea bogata. Oana a atras tot timpul baieti tineri langa ea pentru ca arata ca un copil. Nu pot decat sa ma bucur ca am facut o fata frumoasa. Nu stiu sa dau detalii despre viata lor pentru ca nu le cunosc." - a declarat Marioara Zavoranu, potrivit Click.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Cei doi sunt impreuna de cateva saptamani, iar de Ziua Indragostitilor au mers in oras. Mandru de noua sa iubire, Tommy a postat o fotografie pe contul personal de Facebook, in care apare alaturi de Zavo:

"Happy Valentine's Day with my love" - este mesajul care insoteste imaginea.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.