Setari Cookie-uri

Mircea Solcanu a fugit din Romania

Mircea Solcanu, speriat de moarte.

Fostul prezentator e in cautarea unui loc de munca.

Dupa ce a fost dat afara de la postul Acasa, Mircea Solcanu a plecat la Constanta, dar si acolo a fost aratat cu degetul de vecini

Fostul prezentator al emisiunii "Povestiri de noapte " de la Acasa tv s-ar parea ca a decis sa paraseasca tara din cauza problemelor avute. Mircea Solcanu ar fi plecat in Italia, unde isi cauta un nou loc de munca.

foto interior si prima pagina: Mediafax, fotograf Razvan Iosif

Aproape opt ani i-a fost partener lui Cabral la „Povestiri de noapte", iar din februarie a ales sa plece de la postul Acasa tv, dupa ce a fost fortat sa-si dea demisia. Acest lucru s-a intamplat dupa ce Mircea Solcanu (37 de ani) a publicat un mesaj dur la adresa familiei Anghel careia i-a murit un copil sfasiat de cainii maidanezi. Un motiv in plus pentru fostul prezentator de a lasa trecutul in urma si de a fugi departe de amenintari si scandaluri.

Citește și:

Prieteni de-ai lui Mircea ne-au marturisit ca acesta ar fi plecat la sora sa, Cristina, in Constanta, unde a stat cateva zile. Pentru ca nici aici nu s-a simtit in siguranta, iar problemele continuau sa apara, Mircea ar fi decis sa plece la mama sa, in Italia. Aceasta s-ar afla de ceva timp la munca acolo, unde lucreaza la mai multe familii ca menajera.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.