Setari Cookie-uri

Foto: Anda Adam SE MARITA!

Victor divorteaza, Anda se marita.

Anda Adam, mai fericita ca niciodata! Chiar daca multi au tarat-o in scandalul cu Victor Slav si Bianca Dragusanu, iata ca artista se bucura de viata sa.

Ii merge mai bine ca niciodata: cariera muzicala este in plina ascensiune, iar pe plan personal Anda este o femeie implinita - este iubita si rasfatata de tinerelul ei, fotbalistul Catalin Tira de doar 19 ani. Se pare ca lucrurile sunt serioase deoarece cei doi se gandesc deja la o posibila casnicie. Potrivit Cancan, cantareata este pregatita sa devina mireasa, nunta fiind programata spre sfarsitul acestui an.

foto interior si prima pagina: Facebook

"Cred in casatorie si avem multe lucruri de facut anul asta, asa ca o sa vedem ce se intampla" - a declarat Anda Adam pentru Antena Stars, informeaza sursa mai sus citata.

Intre Anda Adam si iubitul sau este o diferenta de varsta de 14 ani. Cei doi au mai fost impreuna la inceputul acestui an, insa s-au despartit dupa scurt timp, dupa ce mama fotbalistului a jignit-o de nenumarate ori in declaratii.

Citește și:

In ceea ce priveste "relatia" dintre ea si Victor Slav, Anda Adam a fost de acord sa faca o mica declaratie, marturisind ca se simte sufocata si ca nu vrea sa fie “bagata” cu forta in acest scandal:

Nu vreau sa am vreo legatura cu acest subiect, nu ma priveste. Imi pare rau sa aud ca nu sunt ok. Poate totusi se impaca. Din respect pentru noul meu iubit, as vrea sa nu vorbesc despre o fosta relatie a mea. Nu am ce sa mai vorbesc despre Victor.” – a declarat Anda Adam pentru emisiune Acces Direct.

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.