Au trecut luni in care nu au oferit nicio declaratie legata de presupusa lor relatie. Alex Velea a divortat in secret, oferindu-i fostei sale sotii, Ana, suma de 50.000 de euro. Viata Antoniei este insa mai complicata - cantareata face tot posibilul sa scape de sotul sau Vincenzo, cu care inca este casatorita. Si asta nu este cea mai grava problema - Antonia lupta si pentru custodia fiicei sale, Maya. Micuta a fost crescuta de bunicii din partea tatalui, in Sicilia, Italia, iar artista reuseste sa o vada doar de cateva ori pe an.

Bani pe tine! Alex Velea lanseaza un videoclip parodie

foto: Facebook

Alex Velea a fost prezent la un eveniment de lansare a colectiei de haine (colaborare cu Smiley si Dana Budeanu) si a fost de acord sa ofere o declaratie despre relatia sa cu Antonia:

"Sper ca prezenta Antoniei sa imi poarte noroc. Ma bucur foarte mult ca a venit. Cred ca o sa imi poarte noroc. S-au intamplat, da. Stie toata lumea asta, a fost o perioada agitata, dar e viata mea intima asta, pe care o prefer asa.

Cred foarte mult in Dumnezeu si cred in oamenii buni. Si cred ca fac parte din ei si oamenilor buni li se intampla la un moment dat lucruri bune. Viata ii incearca cu diverse chestii. Cred in Dumnezeu si cred in mine" - a declarat Velea, informeaza Cancan.

foto: Facebook

Alex Velea si Antonia, show erotic pe scena
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: