Setari Cookie-uri

Tuncay Ozturk, prima declaratie despre casnicia cu Andreea Marin

Tuncay vorbeste pentru prima data despre relatia dintre el si Andreea Marin.

Cum e sa fii casatorit cu Andreea Marin. Tuncay Ozturk ofera detalii picante despre relatia lui cu Zana. Invitati la un eveniment din capitala, turcul a vorbit deschis despre viata de barbat insurat cu una dintre cele mai cunoscute femei din Romania:

foto interior si prima pagina: Facebook

O femeie trebuie sa fie o sotie buna, ca Andreea. Nu am masurat dragostea noastra, dar daca poti face ceva pentru viitor, atunci e foarte puternica. Casatoria este cand sentimentele se potrivesc si vrei sa stai cu acel om in aceeasi casa, nu vorbesc de acte. Cand am semnat ma gandeam daca fac bine sau nu. A fost o placere.” – a marturisit Tuncay Ozturk, informeaza Click. https://www.click.ro/

Intrebat care este relatia dintre el si Violeta (fiica Andreei si a lui Stefan Banica Jr), Tuncay a declarat:

Violeta este ca si fetita mea.

Citește și:

Andreea Marin a inceput anul 2014 ca doamna Tuncay Ozturk. Cel care a facut marele anunt a fost chiar logodnicul sau - Tuncay a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care se mandreste cu faptul ca este SOTUL prezentatoarei tv:

"Dragi prieteni, am avut o relatie foarte buna cu Andreea pana acum. Mi-am dorit mereu ca aceasta relatie sa stea departe de ochii presei. Din acest motiv, nu am vorbit niciodata despre relatia noastra nicaieri. Am facut pasi seriosi in relatie in privat.


Suntem amandoi persoane mature. In fiecare pas facut am tinut cont de familiile noastre. Am anuntat logodna mea cu Andreea in urma cu putin timp, iar acum am onoarea de a va anunta despre casatoria noastra. Voi fi mereu mandru sa am o asemenea femeie puternica ca sotie langa mine. Multumesc pentru gandurile bune si la multi ani!
", a scris sotul Andreei Marin pe contul sau de Facebook."

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    26 Februarie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.