Setari Cookie-uri

Video: Alex Velea canta melodia Antoniei, Hurricane! Crezi ca se descurca?

Alex Velea canta melodia iubitei sale.

Alex Velea si Elena de la Mandinga au intrat in pielea cantaretilor Puya si Antonia. In cea mai recenta editie Te cunosc de undeva, Velea si Elena au cantat piesa Hurricane, cea mai recenta melodie lansata de Antonia.

Alex a fost mai mult ca fericit sa il imite pe unul dintre cei mai buni prieteni ai sai. Clipul de mai jos ne arata cum ar fi sunat Hurricane daca ar fi fost cantata de Antonia, in colaborare cu Velea. Credeti ca este timpul sa auzim si un featuring intre cei doi indragostiti?

Au trecut luni in care nu au oferit nicio declaratie legata de presupusa lor relatie. Alex Velea a divortat in secret, oferindu-i fostei sale sotii, Ana, suma de 50.000 de euro. Viata Antoniei este insa mai complicata - cantareata face tot posibilul sa scape de sotul sau Vincenzo, cu care inca este casatorita. Si asta nu este cea mai grava problema - Antonia lupta si pentru custodia fiicei sale, Maya. Micuta a fost crescuta de bunicii din partea tatalui, in Sicilia, Italia, iar artista reuseste sa o vada doar de cateva ori pe an.

Citește și:

Alex Velea a fost prezent la un eveniment de lansare a colectiei de haine (colaborare cu Smiley si Dana Budeanu) si a fost de acord sa ofere o declaratie despre relatia sa cu Antonia:

"Sper ca prezenta Antoniei sa imi poarte noroc. Ma bucur foarte mult ca a venit. Cred ca o sa imi poarte noroc. S-au intamplat, da. Stie toata lumea asta, a fost o perioada agitata, dar e viata mea intima asta, pe care o prefer asa.


Cred foarte mult in Dumnezeu si cred in oamenii buni. Si cred ca fac parte din ei si oamenilor buni li se intampla la un moment dat lucruri bune. Viata ii incearca cu diverse chestii. Cred in Dumnezeu si cred in mine"
- a declarat Velea, informeaza Cancan.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.