Setari Cookie-uri

Stirea zilei: Cristi Borcea are AMANTA

Cristi Borcea o insala pe Alina, sotia sa.

Nu mai are treaba cu fotbalul, dar tot in prim-plan ramane! Cristi Borcea a fost dat in judecata de o femeie care spune ca are un copil cu el si cere sa si-l recunoasca. Unul dintre apropiatii omului de afaceri a povestit pentru Click! ca acesta nu si-a mai vazut fiica secreta de un an.

Borcea, insurat cu Mihaela, se vedea in paralel cu avocata Simona Dana Voiculescu (n.r. prietenii ii spun Diana) si cu Alina, fosta Vidican, actuala doamna Borcea. Dinamovistul le-a facut copii tuturor: 2 baieti si o fata cu Mihaela, de care a divortat in 2011, un baiat cu Alina (pe care a luat-o de nevasta tot in 2011) si o fetita Simonei! Acum, aceasta ii cere in instanta lui Borcea sa-si recunoasca fata, Carolyn, in varsta de aproape sapte ani. Apropiatii lui Borcea stiu de mai bine de zece ani de povestea dintre Cristi si Simona.

Se cunosc de la inceputul anilor 2000 si s-au iubit mult. Ea era manechin in acea perioada. Din momentul in care a aflat ca fata a ramas insarcinata, Cristi a mutat-o la Monte Carlo. A nascut in tara, dar apoi a mai stat o perioada la Monte Carlo", a povestit un prieten al lui Borcea. Acelasi om spune ca relatia lor nu era deloc o necunoscuta pentru fosta sotie:

Citește și:

Mihaela stia de toate amantele lui Cristi. Evident ca nu i-a picat bine sa afle cat de serioasa este relatia cu Simona. La putin timp, chiar dupa ce si-a dat seama ca acesta o iubeste si pe Simona, Mihaela a ramas insarcinata cu gemenii".

O alta persoana din anturajul lor confirma povestea prietenului si, mai mult, a povestit un incident halucinant: „Mihaela s-a intalnit in Turcia in aeroport cu Simona. Era vorba despre o cursa intarziata si intamplarea a facut sa dea nas in nas cu Simona. Cele doua s-au luat la bataie in aeroport din cauza lui Cristi".

Mai multe detalii pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Mediafax Foto, fotograf Silviu Matei

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.