Setari Cookie-uri

Video: Ei sunt castigatorii Eurovision 2014! Asculta aici melodia

Romania merge la Eurovision 2014.

Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa "Miracle", castigatoare a finalei selectiei nationale a Eurovision, care s-a desfasurat sambata seara, la Teatrul "Sica Alexandrescu" din Brasov, si a fost difuzata in direct la TVR, informeaza Mediafax.

Piesa "Miracle", interpretata de Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu (Ovi), a fost compusa de Ovidiu Cernauteanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg si Frida Amundsen.

Romania va intra in a doua semifinala a concursului Eurovision, care se va desfasura pe 8 mai, la Copenhaga, in Danemarca. Finala internationala a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai si va putea fi urmarita, de asemenea, la TVR.

Melodia "Miracle", care va reprezenta Romania la Eurovision, a fost aleasa in urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) si prin televoting (50%).

Citește și:

Juriul selectiei nationale a Eurovision a fost format din: Madalin Voicu (presedintele juriului), Alexandra Cepraga, Nico, Nancy Brandes si Bobby Stoica.

Madalin Voicu a anuntat pe scena de la Brasov direct melodia castigatoare a selectiei nationale, respectiv "Miracle", interpretata de Paula Seling si Ovi.

In urma televotului, pe primele trei locuri s-au clasat: Mirela Vaida Boureanu (12 puncte), Paula Seling si Ovi (10 puncte) si Anca Florescu (8 puncte).

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.