Setari Cookie-uri

Foto: Anda Adam si-a schimbat look-ul. Nu mai seamana cu Bianca Dragusanu

Anda Adam, schimbare de look.

Cantareata Anda Adam a hotarat ca este timpul pentru o schimbare. Vedeta ajunsese sa semene tot mai mult cu Bianca Dragusanu, femeia care i-a furat iubitul.

Asa arata Anda Adam inainte

Artista si-a schimbat nuanta parului, alegand un blond mai natural, spre deosebire de blondul-alb (de papusa Barbie) pe care il purta cu mandrie. Parul a fost tuns si din lungime, iar in ceea ce priveste bretonul, Anda a ales o tunsoare filata.

Mandra de rezultat, cantareata a postat un colaj pe contul personal de Facebook.

foto interior si prima pagina: Facebook

Anda Adam este mai fericita ca niciodata! Chiar daca multi au tarat-o in scandalul cu Victor Slav si Bianca Dragusanu, iata ca artista se bucura de viata sa.

Ii merge mai bine ca niciodata: cariera muzicala este in plina ascensiune, iar pe plan personal Anda este o femeie implinita - este iubita si rasfatata de tinerelul ei, fotbalistul Catalin Tira de doar 19 ani. Se pare ca lucrurile sunt serioase deoarece cei doi se gandesc deja la o posibila casnicie. Se pare ca artista este pregatita sa devina mireasa, nunta fiind programata spre sfarsitul acestui an.

Citește și:

"Cred in casatorie si avem multe lucruri de facut anul asta, asa ca o sa vedem ce se intampla" - a declarat Anda Adam pentru Antena Stars.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.