Setari Cookie-uri

Video: El este urmatorul castigator al concursului Romanii au Talent?!

Barbatul cu cele mai mari sanse sa castige competitia Romanii au Talent.

Biba Struja, care aprinde becuri cu energia propriului corp, are mari sanse sa castige Romanii au talent.

Prajeste carnati prin doua furculite pe care le tine in maini, aprinde becuri conectate la doi electrozi pe care ii strange-n dinti si poate fierbe apa folosindu-se de electricitatea propriului corp. Pentru sarbul Biba Struja este o joaca de copii. El i-a socat pe toti cu puterile lui vineri seara, la "Romanii au talent".

Biba Struja (50 de ani), pe numele lui adevarat Slavisa Pajkic, este unul dintre cei mai puternici conductori electrici umani din lume. Sarbul care a venit la "Romanii au talent" e bolnav de displazie ectodermala, o maladie rara de care sufera doar 7.000 de persoane din toata lumea. Nu are glande sudoripale, nici dinti, si e imun la tensiune inalta.

Si-a descoperit abilitatile intr-o zi ploioasa, dupa un accident de munca, pe cand avea 17 ani. Atunci a aflat faptul ca o tensiune de 220 de volti nu-i face nimic. De atunci, el si-a testat limitele rezistentei si a invatat sa-si controleze electricitatea. A intrat de doua ori in Cartea Recordurilor, prima data in 1981, cand a atins peste 1.000 de volti, apoi in 2003, cand a incalzit apa la 97 de grade in doar un minut si 37 de secunde.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.