Setari Cookie-uri

Foto: Muzicienii cu cele mai mari venituri in 2013

Topul celor mai apreciate vedete din 2013.

Cantareata americana Taylor Swift a revenit pe primul loc in topul Billboard al muzicienilor cu cele mai mari venituri anuale, acesta fiind un titlu pe care tanara artista de pop-country l-a detinut si in 2012, dar pe care l-a pierdut anul trecut in fata Madonnei, informeaza bbc.co.uk, potrivit Mediafax.

Taylor Swift, in varsta de 24 de ani, a castigat 39,7 milioane de dolari in 2013, din vanzari de discuri, redevente si concerte, potrivit revistei Billboard.

Un alt star al muzicii country, cantaretul american Kenny Chesney, ocupa locul al doilea in acest clasament, cu venituri de 32,9 milioane de dolari.

Cantaretul pop Justin Timberlake completeaza podiumului, ocupand locul al treilea, cu venituri de 31,5 milioane de dolari.

Trupele rock Bon Jovi si The Rolling Stones completeaza Topul 5 pe 2013, cu venituri de 29,4 milioane de dolari, respectiv 26,2 milioane de dolari.

Citește și:

Topul 10 al muzicienilor cu cele mai mari incasari din 2013 este completat de Beyonce (24,4 milioane de dolari), Maroon 5 (22,3 milioane de dolari), Luke Bryan (22,1 milioane de dolari), Pink (20 de milioane de dolari) si Fleetwood Mac (19 milioane de dolari).

Topul a fost alcatuit pe baza datelor furnizate de Nielsen SoundScan, Nielsen BDS si Billboard Boxscorse. Editorii revistei Billboard au folosit in calculele lor formele standard pentru determinarea redeventelor si a taxelor de manageriat artistic. In privinta concertelor, ei au acordat fiecarui artist 34% din vanzarile de bilete, un procent considerat clasic, ce ramane de obicei cantaretilor dupa achitarea costurilor de organizare a fiecarui show.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.