Bianca exagereaza cu operatiile estetice. Vedeta si-a marit pentru a nu stiu cata oara buzele... si arata horror. Blonda, buze mari, silicoane, talie de viespe, ochi albastri - incepe sa semene tot mai mult cu o papusa Barbie sau cu Anda Adam.

4 Lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a merge la salon pentru o schimbare de look

Asa arata inainte!

Chiar daca in urma cu cateva zile spunea ca nu va mai recurge la operatii estetice si ca medicul personal i-a interzis sa isi mai mareasca buzele, iata ca nu s-a putut abtine si a ajuns din nou in cabinetul esteticianului.

Asa arata buzele ei acum

foto interior si prima pagina: Facebook

Bianca Dragusanu si Victor Slav au divortat luni, 10 martie. Cei doi au intrat in cabinetul notarului tinandu-se de mana si parand mai apropiati ca niciodata. In ciuda tuturor greselilor facute, se pare ca Bianca si Victor vor ramane foarte buni prieteni.

Bianca a povestit care a fost ultima discutie avuta cu Victor Slav inainte de divort:

"Noaptea trecuta nu am reusit sa dorm! Am vorbit cu Victor si pana in ceasul al doisprezecelea nu eram niciunul siguri. Am discutat si despre posibilitatea sa nu ne despartim. Insa ca sa poti avea un nou inceput trebuie sa termini o poveste! Am discutat generalitati. Sufera foarte tare si eu sufer foarte tare pentru ca nu imi place sa vad cum oamenii care au avut incredere in mine sufera din cauza actiunilor mele. Nu stiu ce ne rezerva viata." - a marturisit Bianca la Kanal D, informeaza Cancan.

8 Trucuri pentru o schimbare de look reusita
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: