Setari Cookie-uri

Foto: Se marita pentru publicitate! Despre ce cantareata este vorba?

Am crescut cu ea, iar acum ne dezamageste.

Britney Spears este aproape cu nervii la pamant. Vanzarile celui mai recent album au fost catastrofele, iar vedeta trebuie sa faca ceva pentru a reveni in atentia presei si a fanilor… asa ca a decis sa se marite.

Cantareata americana intentioneaza sa se casatoreasca cu iubitul ei, David Lucado, cu care are o relatie de aproximativ un an, in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Graceland, celebra resedinta in care au locuit Elvis Presley si sotia sa, Priscilla, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Cantareata americana s-a aratat foarte interesata de acea resedinta din Memphis - care este in prezent muzeu - intrucat artista, in varsta de 32 de ani, doreste sa obtina cat mai multa publicitate pentru cea de-a treia casatorie a ei, a declarat, marti, o sursa citata de site-ul RadarOnline.

Desi nu este inca logodita in mod oficial cu David Lucado, Britney Spears doreste foarte mult sa se casatoreasca la Graceland, deoarece adora acea resedinta si, totodata, aceasta ar putea sa ii aduca venituri considerabile.

Citește și:

"Britney vrea sa obtina cat mai multa atentie, dar si bani, pentru pozele de la cea de-a treia nunta a ei, cel putin la fel cat a obtinut la a doua casatorie, si de aceea intentioneaza sa o contacteze pe fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley, pentru a-i cere permisiunea sa se casatoreasca la Graceland, in Memphis, Tennessee", a declarat aceeasi sursa.

"Casatoria ei in resedinta regretatului rege al rock and roll-ului, intr-o eleganta ceremonie in stil sudist, ar genera cu siguranta o serie de fotografii unice, pe care Britney intentioneaza deja sa le vanda pentru a aparea pe primele pagini ale ziarelor din lumea intreaga", a adaugat aceeasi sursa.

foto: Guliver/ Splash News

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.