Setari Cookie-uri

De ce nu a aflat nimeni de logodna lui Stefan Banica Jr?

Secretele lui Stefan Banica Jr au fost dezvaluite.

Stefan Banica Jr si logodnica sa, Lavinia Parva, prefera sa tina presa departe de viata lor intima. Recent, cantaretul a declarat ca s-a logodit cu Lavinia, insa a refuzat sa ofere mai multe declaratii.

Potrivit Click, cei doi s-au logodit in toamna anului 2013, in mare secret. Pentru a nu fi descoperiti, Lavinia nu poarta niciodata inelul de logodna in public.

Lavinia s-a logodit cu Stefan toamna trecuta, probabil in strainatate. Pentru a nu fi descoperiti, ea poarta inelul de logodna doar in timpul liber. Cand are concerte, prefera sa lase bijuteria acasa, pentru a nu fi intrebata despre semnificatia inelului. Desi se speculeaza de sase luni ca ar fi gravida, Lavinia nu intentioneaza sa aiba un copil in urmatoarea perioada pentru ca se concentreaza pe cariera.” – a declarat un apropiat al cuplului pentru Ring.

Citește și:

In decembrie 2013, Lavinia vorbea pentru prima data despre inelul de logodna: “Inelul oferit de Stefan e un simbol pentru legatura noastra sufleteasca, dar acestea sunt lucruri intime care tin de viata noastra privata.” – a marturisit cantareata potrivit sursei de mai sus.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.