Setari Cookie-uri

Secretele Casei Regale: E incredibil ce a facut Printesa Diana pentru a se razbuna pe Printul Charles

Despartirea Printesei Diana de Printul Charles nu a fost una usoara.

Printesa Diana a transmis fostului tabloid News of the World (NotW) anuarul privat al familiei regale britanice, pentru "a se razbuna" pe sotul ei, printul Charles, in 1992, anul despartirii lor, a declarat joi un fost jurnalist al acestei publicatii, informeaza AFP, potrivit Mediafax.

"Trecea printr-o perioada foarte, foarte dificila", a declarat Clive Goodman, fost corespondent pentru casa regala al tabloidului NotW, detinut de Rupert Murdoch, in procesul interceptarilor telefonice in care a fost citat in calitate de acuzat.

El a spus ca documentele i-au fost expediate intr-un plic. "Plicul a sosit la biroul meu si avea numele meu trecut deasupra", a precizat Clive Goodman.

"Mi-a zis ca voia ca eu sa inteleg influenta pe care o avea personalul care lucra pentru sotul ei, in comparatie cu alti angajati. Avea impresia ca era coplesita de anturajul sotului ei".

Citește și:

"Cauta un aliat pentru a se razbuna pe el", a adaugat Clive Goodman, precizand ca printesa Diana "avea relatii bune cu mai multi jurnalisti" din presa britanica.

Printesa Diana, decedata in 1997, la Paris, intr-un accident de automobil, la varsta de 36 de ani, s-a despartit de printul Charles in 1992, dupa o casnicie de 11 ani, marcata de infidelitati. Charles si Diana, care au avut doi fii - William si Harry - au divortat in 1996.

Clive Goodman, in varsta de 56 de ani, este judecat pentru faptul ca a platit anumiti functionari pentru a obtine "Cartea verde", anuarul telefonic al personalului si al membrilor familiei regale britanice.

El a declarat in tribunalul Old Bailey ca s-a folosit de acest anuar intern al familiei regale pentru a scrie o serie de articole, dar a dezmintit faptul ca ar fi platit bani pentru acest lucru.

Citește și:

In 2007, jurnalistul a fost incarcerat pentru faptul ca a interceptat telefoanele mobile ale membrilor familiei regale, alaturi cu detectivul privat Glenn Mulcaire.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.