Setari Cookie-uri

Primul mesaj al lui Consuelo Mutu in scandalul divortului

Consuelo Mutu vorbeste pentru prima data de divortul de Adrian Mutu.

In urma cu cateva zile va spuneam ca Adrian si Consuelo Mutu nu mai sunt impreuna. Se pare ca Briliantul se pregateste sa divorteze de sotia sa, punand astfel capat unui mariaj ce a durat 9 ani.

Potrivit unor apropiati ai cuplului, cei doi nu s-au mai vazut de la sarbatori, mai exact de cand Mutu a venit si a semnat cu Petrolul. Gurile rele spun ca fotbalistul a si mers mai departe cu viata sa sentimentala, intalnind o tanara care i-a furat inima.

Consuelo nu a oferit nicio declaratie oficiala inca, insa s-a confesat pe pagina sa de Facebook. Frumoasa bruneta a postat urmatorul mesaj:

"“Gandeste ca o regina. O regina nu se teme sa aiba esecuri. Un esec e un pas spre maretie, schimbare, transformare."

Adrian Mutu a marturisit ca totul este o minciuna inventata de presa din Romania si ca relatia dintre el si Consuelo e mai puternica ca niciodata:

Citește și:

"Nu imi place sa vorbesc despre viata mea privata. Sunt minciuni si bazaconii. Jurnalistii respectivi incearca sa ma divorteze din 2008 si tot nu au reusit inca sa o faca! Consuelo e in Republica Dominicana cu copiii, fata cea mica are niste probleme.

Sunt singurele mele declaratii pe seama acestui subiect, nu mai insistati! Eu am venit in Romania sa joc fotbal, nu sa pierd timpul cu minciuni de genul asta. Daca divortam, va spuneam clar lucrul acesta, nu sunt genul care sa ma ascund, doar ma stiti.

Consuelo este si va fi iubirea vietii mele! Repet, sunt niste prostii mai mari decat puteam sa cred ca se pot inventa in presa din Romania", a declarat fotbalistul, informeaza Cancan.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.