Setari Cookie-uri

De rasul curcilor: De ce Monica Gabor nu isi viziteaza fiica?

Adevaratul motiv pentru care Monica Gabor nu isi mai vede fiica.

Monica Gabor a marturisit intr-un final care este adevaratul motiv pentru care nu a mai venit in Romania pentru a isi vedea fiica. Nu, nu este vorba de distanta... si nici de bani (Mr Pink are bani de ii intoarce cu lopata)... si nici de programul extrem de incarcat... Motivul este simplu: Moni asteapta ca Irina sa faca primul pas si sa isi doreasca sa isi viziteze mama.

Intr-un interviu acordat recent, fosta scorpie de la Izvorani a marturisit ca o asteapta oricand pe fetita sa vina in vizita in America, insa Irina nu si-a exprimat inca dorinta de a o vedea, asa ca ea mai asteapta.. poate micuta isi schimba parerea:

"Am asteptat-o pe Irina aici si o voi astepta la nesfarsit pana cand va simti si va veni ea aici din propria initiativa. Tatal copilului ne-a promis atat mie cat si fiicei noastre ca este de acord ca ea sa vina sa ma viziteze in SUA de fiecare data cand ea isi va exporima dorinta de a-si petrece timp cu mine, in functie de prioritatile ei.

Citește și:

Aceste vizite vor incepe sa aiba loc doara daca Irina isi va dori acest lucru, iar sufletul meu de mama imi spune ca la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu acest lucru se va intampla. Nu am reununtat sa fiu alaturi de ea, ii voi fi alaturi pentru totdeauna indiferent daca ea va simti acelasi lucru pentru mine sau nu" - a declarat Monica Gabor pentru Ciao, informeaza Click.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.