Setari Cookie-uri

Nimeni nu stia asta despre Victor Slav

Victor Slav joaca rolul victimei extrem de bine in povestea divortului.

S-a despartit de Anda Adam, a divortat de Bianca Dragusanu, dar se lauda pe site-ul florariei cu buchetele pe care le-a facut cadou celor doua.

Au fost colegi de pat, iar acum sunt colegi in afaceri. De fapt, mai mult Bianca Dragusanu si Anda Adam il ajuta pe Victor Slav decat invers, caci prezentatorul rubricii “Vremea” de la PRO TV isi promoveaza afacerea cu numele lor.

foto interior si prima pagina: Facebook

Despartiti, dar impreuna! Si nu cu una, ci cu doua! Victor Slav (33 de ani) trage inca foloase de pe urma relatiei de 7 ani cu Anda Adam (33 de ani), dar si dupa casnicia de 6 luni cu Bianca Dragusanu (32 de ani).

Victor agata clienti, promovand pe site poza cu Anda Adam, tinand in mana buchetul primit de la el.

Patron de florarie, musculosul de la PRO TV a gasit o stralucita idee de marketing, pe care o foloseste cu succes pe site-ul firmei, www.bellefleur.ro. In dreptul unui superb buchet de lalele mov, care costa 275 de lei, apare si informatia ca acesta a fost oferit de Victor Slav Biancai Dragusanu de Ziua Indragostitilor.

Citește și:

Pentru a atrage clienti, Victor a apelat si la numele, ba chiar si la poza fostei iubite, Anda Adam. Buchetul promovat de aceasta e ceva mai scump, costa 400 de lei si este alcatuit din 20 de trandafiri in culorile curcubeului. Langa poza, apare si urmatorul mesaj: "Buchetul a fost primit de Anda Adam de la Victor Slav".

foto: Facebook

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.